Over ons

‘’Bouw jij met ons mee aan een betere toekomst?"

Als &samhoud zijn we actief in verschillende industrieën wereldwijd. Onze business lines (consultancy, food, media en serious gaming) verschillen van expertise, maar komen samen in ons hoger doel: “Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. ” Wij bieden onze producten en diensten zowel in onze afzonderlijke bedrijven als in geïntegreerde proposities.

&samhoud consultancy is een gewoon ongewoon adviesbureau gedreven door een sterke visie. Wij creëren duurzame en meetbare waarde voor onze werknemers, klanten, aandeelhouders en de maatschappij. We begeleiden onze klanten in visie- en strategieprojecten, zowel in de analyse als bij de implementatie. 

We onderscheiden ons door een gewoon ongewone manier van werken die innovatief, creatief en dynamisch is. De mensen van &samhoud staan voor onze kernwaarden: intensiteit, authenticiteit en vriendschap. We bieden een ambitieuze omgeving, goede arbeidsomstandigheden, de beste collega's en veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling!